Soorten stucwerk

Glad pleisterwerk

Glad pleisterwerk bestaat uit het aanbrengen van een laag gipspleister, waardoor wanden en plafonds vlak en recht worden gemaakt. Glad pleisterwerk vormt de basis voor verschillende manieren van afwerking. De kwaliteit van het pleisterwerk is van groot belang voor een mooi resultaat van de uiteindelijke afwerking van de muren. Oneffenheden zijn zeer zichtbaar nadat de wanden en plafonds gesausd zijn. Glad pleisterwerk bestaat uit een laag gips met een maximale dikte van 1,5 cm.

Sierpleister – spachtelputz

Spachtelputz is de meer moderne versie van sierpleister op basis van kunsthars. Om spachtelputz te kunnen aanbrengen is het van belang dat de ondergrond recht en niet te veel beschadigd is. Anders is het noodzakelijk om de ondergrond eerst te stukadoren.

Bij spachtelputz heeft u keuze uit verschillende korrelgroottes en is in elke gewenste kleur te verkrijgen.

Betonlook badkamer

Er bestaan veel materialen met een betonlook die gebruikt kunnen worden als afwerking voor minerale oppervlakken, bijvoorbeeld in badkamer of keuken. Maar er zit een groot nadeel aan deze producten, ze moeten vaak nog behandeld worden om ze waterdicht en vochtbeschermend te maken. Met Mortex van Beal of Cemcolori is dat niet langer nodig. Dit zijn producten die bescherming bieden tegen vocht, het materiaal is namelijk waterdicht en heel geschikt voor het afwerken van wanden, vloeren, meubels en aanrechtbladen. Het kan op een groot aantal ondergronden worden aangebracht en is in heel veel kleuren verkrijgbaar.

Pandomo – decorpleister

Pandomo, dé populaire decorpleister op cementbasis is het beste alternatief voor elk interieur. Het ziet eruit als zeer hoogwaardig en creatief ontworpen sierpleister en biedt steeds meer mogelijkheden om ruimten te voorzien van een trendy look en een moderne uitstraling. Dit materiaal is alleen geschikt als decoratie en is niet geschikt voor de natte ruimtes. Pandomo is in elke gewenste kleur te verkrijgen.

Nieuwsgierig geworden?

Offerte aanvragen